Electric Run Amsterdam 2015


ELECTRIC RUN NA GROOT SUCCES TERUG IN AMSTERDAM!

Op 28 maart 2015 komt dé hit Electric Run terug met een gloednieuwe editie op het voorplein van het Olympisch Stadion in Amsterdam. Dit prachtige monumentale erfgoed van de Spelen van 1928 in het centrum van Amsterdam, wordt het decor van dit unieke hardloop- en dance event.

Electric Run is een uniek event waarbij hardlopen, muziek en entertainment hand in hand gaan. Tijdens Electric Run, die start zodra de zon ondergaat, ontdek je een magisch verlicht parcours van 5 kilometer. Op dit parcours kom je al rennend of wandelend in verschillend verlichte thema werelden. Elke wereld is een nieuwe ervaring, vol licht en muziek. De route door dit prachtige decor eindigt in een spetterende Finishline Celebration Party. Hier word je als held onthaald en barst het feest helemaal los! Dans mee met de met de gaafste Dj’s en laat je verrassen door gave lichtshows. Bron: Electric Run.nl

Ook Schmal gewichtsconsulente loopt mee! Geef je ook op en ren samen: annamijn@gezonddoorschmal.nl. Sports & fun! Zie ik je daar?

 

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *