Gezond door Schmal start campagne ‘Ticket to a healthy you’.


Elke reis begint                                                           Gezond door Schmal start campagne ‘Ticket to a healthy you’.

PERSBERICHT – Uithoorn, april 2017

Afvallen gaat om het blijvend veranderen van je leefstijl. Dit is voor veel mensen niet eenvoudig. Gewichtsconsulent Annamijn Schmal van Schmal gewichtsconsulente ziet de weg naar een gezondere leefstijl liever als ontdekkingstocht. Zij wil mensen laten zien dat ze met kleine veranderingen iedere dag stappen kunnen zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Daarom voert zij van 6 april tot en met 5 juni samen met de overkoepelende beroepsvereniging campagne onder de naam ‘Ticket to a healthy you’.

Op reis naar de beste versie van jezelf

Gewichtsconsulent Annamijn Schmal   “Met de zomer in het vooruitzicht willen mensen graag weer een paar kilo’s kwijt. In plaats van de aandacht te richten op het gewicht werkt het motiverender om de nadruk te leggen op de positieve veranderingen die mensen doorvoeren in hun leefstijl. Dit veranderproces zie ik als een reis, waarbij mensen zichzelf en hun gewoontes beter leren kennen en kunnen bijsturen. Ik begeleid mensen hierbij en laat ze zien dat ze met kleine aanpassingen in hun voeding en leefpatroon veel kunnen bereiken met een blijvend resultaat”.

Campagne

De https://www.facebook.com/gezonddoorschmal/  en website www.gezonddoorschmal.nl wordt gedurende de campagneperiode omgedoopt in campagnestijl en gevuld met tips voor het maken van bewuste keuzes in voeding en leefstijl. Consumenten kunnen er terecht voor gezonde, zomerse recepten en tussendoortjes, beweegtips en suggesties voor meer bewustwording en zelfinzicht. Annamijn Schmal: “Je hebt altijd een keuze voor positieve verandering.  Maak het niet te ingewikkeld voor jezelf en begin gewoon met een kleine stap in de goede richting”.

Bezoek de gewichtsconsulent op de Libelle Zomerweek

De overkoepelende Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland neemt, als onderdeel van de campagne, deel aan de Libelle Zomerweek. Zij is daar van 15 t/m 21 mei aanwezig met een stand en een team enthousiaste gewichtsconsulenten, waaronder ook Annamijn Schmal, om mensen te inspireren een stap te zetten naar een gezondere versie van zichzelf. Kom jij ook?

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *