Wist je dat….


Overgewicht in Uithoorn ook een serieus probleem is?  Het percentage inwoners in Uithoorn met overgewicht neemt daarnaast sterk toe met de leeftijd. Vanaf 35 jaar en ouder heeft ongeveer de helft van de inwoners overgewicht. In Uithoorn komt overgewicht bij 48% van de volwassenen van 19 jaar en ouder voor. Dat is overigens vergelijkbaar met het Nederlandse gemiddelde, wat al aangeeft hoe serieus deze ‘welvaartsziekte’ is. (48%; bron, CBS 2010 & GGD https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/overgewicht/regionaal-internationaal/regionaal#node-overgewicht-gemeente).

Schmal komt naar u toe!

Omdat deze trend zich helaas ook voort zet anno 2017, wil ik heel graag helpen.  Daarom kom ik als Schmal Gewichtsconsulente graag naar mensen toe! Binnen de  gemeenten Uithoorn/Aalsmeer/Amstelveen/Ronde Venen kom ik geheel kosteloos en vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek.

Laat het weten, spread the word, en onderneem vandaag nog actie, voor een blijvend gezond gewicht dat wel bij u past! Bel 06 450 71 245 of mail annamijn@gezonddoorschmal.nl

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *